Nowości
Wysokiej klasy tradycyjna, ręczna maszynka do mielenia mięsa.
Ręczna maszynka do mielenia mięsa wyróżnia się prostą i praktyczną konstrukcją sprawdzoną już od wielu lat!
Znajduje ona zastosowanie w kuchniach domowych, stołówkach i restauracjach.
Mieli mięso i sprawdza się podczas przygotowań przecierów owocowych.
Specyfikacja:
- Wykonana w całości z żeliwa.
- Galwanizowana (ocynk.).
- W komplecie z 3 lejkami do kiełbas oraz 3 sitkami o różnych rozmiarach oczek.
- Funkcjonalna i łatwa w czyszczeniu.
- Wykonana w całości z odlewu żeliwnego, co zapewnia dużą trwałość i wytrzymałość.
- Mocowana na zacisk do blatu.
W komplecie:
- Maszynka
- Korbka z drewnianą rączką,
- 3 x sitko (oczka 3mm, 5mm, 8mm),
- 1 x szarpak
- 1 x nóż
- 3 lejki do nadziewania kiełbas o różnych średnicach
Całość zapakowana w pudełko